Produkter  Det finns 23 produkter

Här hittar du alla Källans produkter från tvålar, schampon & salvor till linoljesåpa & hushållsprodukter.

Vi tillverkar själva alla produkter med egna beprövade recept, fritt från gifter, kemikalier & onödiga tillsatser.

Naturen & örternas läkande kraft är vår passion och det infogar vi i våra produkter.

Ört- & Lerschampo som är lugnande, vårdande & mjukgörande för mogen & känslig hud/hårbotten, men passar även de flesta hårbottentyper. Lindrar irriterad hårbotten pga. sin mildhet.

89,00 kr

Schampokub med naturligt vårdande Getmjölk, passar mycket bra för tunt & fint hår och torrt till normalt hår och hårbotten. Kan lindra klåda och sår i en torr och/eller känslig hårbotten.

89,00 kr

Lerschampo som milt och naturligt avlägsnar smuts och fett och lämnar håret rent och luftigt. Passar bra för mycket fet hårbotten utan att fullständigt avfetta. För att inte överstimulera ny talgproduktion, använd gärna om vartannat med Rosmarin & Nässelschampo.

89,00 kr
Tillfälligt slut

Ört- & Lerschampo som passar de flesta hårtyper och hårbottnar, speciellt tunt, fint och ljust nordiskt hår.Lugnar irriterad hårbotten.

89,00 kr

Detox för din hy med Rhassoullera. Lugnarirriteradhy, lämplig för fethy/acnehy.

59,00 kr

Rengörande och milt polerande Havretvål som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Passar de flesta hudtyper. En bra fuktighetsbevarare och mjukgörare.

59,00 kr

Mild och fuktgivande Getmjölkstvål. Speciellt bra vid mycket torr hy, men passar de flesta hudtyper.

59,00 kr
0 Recension(er)

Praktisk och miljövänlig nagelborste i trä och naturfiber. Rengör naglar och nagelband skonsamt och naturligt.

39,00 kr
0 Recension(er)

Praktisk och miljövänlig Rotfruktsborste i trä och naturfiber med hård borst. Svensktillverkad

39,00 kr
0 Recension(er)

Miljövänlig Diskborste i bok och svart naturfiber.

49,00 kr
0 Recension(er)

Miljövänlig Diskborste i bok och ljus naturfiber med mjuk och skonsam borst.

49,00 kr
0 Recension(er)

Diskborste - Refill, ljus eller svart borst

35,00 kr

Grillsås - med Rabarber Ingefära & Chili - från Skälshult Gård. Medelstark Vår färdiga grillsås, klar att användas som den är. En syrlig och frisk sås, som kan användas till allt grillat.

69,00 kr
0 Recension(er)

Chipotle Chilisås - från Skälshult Gård. Mild Chipotle är vanlig i det mexikanska köket, och passar utmärkt till alla slags mexikanska och amerikanska rätter, som tacos och texmex-rätter.

69,00 kr
Tillfälligt slut
0 Recension(er)

Starflame Chilisås - från Skälshult Gård. Medelstark Denna solgula chilisås har en frisk och fruktig smak och doft, med lätt ton av citrus. Den är mellanstark och passar särskilt bra till fisk, skaldjur och fågel.

69,00 kr
0 Recension(er)

Mandeldoftande klassiker - Doftar som en korsning mellan söta mandelkubb och barndomens björnklister Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Källans Äkta gammeldags Tjärsalva/Jägarsalva. Det är samma fina Tjärsalva som tidigare, men på grund av EU's senaste regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärsalvan passar utmärkt för behandling av skinn och läder.Mycket populär hos jägare!

119,00 kr
0 Recension(er)

Källans Linoljevax består av renaste svensk linolja och bivax i krämig konsistens. Bildar ett tåligt och vattenavvisande skydd på bl.a. trä, tegel, betong & PVC.

124,00 kr

 - Källans Äkta gammeldags Tjärtvål/Jägartvål. Ingår i vår tvålserie 100% som endast innehåller naturliga ingredienser. Inga syntetiska färger eller dofter, endast 100% naturligt innehåll! Det är samma fina Tjärtvål som tidigare, men på grund av EU's regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärtvålen passar utmärkt för tvätt och rengöring av skinn och läder. Mycket populär hos jägare.

64,00 kr

Havreschampo som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Ger "frissigt" hår en viss läggningseffekt och fylligare känsla. Bakteriedödande och svamphämmande ingredienser. Passar de flesta hår- & hårbottentyper.

89,00 kr

Kan med fördel användas vid mjäll, seborré och fett hår. Passar även bra för normalt hår och hårbotten.

89,00 kr

Naturtvål med örter och lera som passar blandhy, torr & irriterad hy, vid psoriasis, eksem, acne, klåda & problemhy.

59,00 kr

Naturtvål med örter och lera som lugnar irriterad hy.Passar bra för känslig hy och blandhy.

59,00 kr
Visar 1 - 23 av 23 produkter