Chipotle Chilisås

Red Savina Chilisås

Grillsås - med Rabarber Ingefära & Chili - från Skälshult Gård. Medelstark Vår färdiga grillsås, klar att användas som den är. En syrlig och frisk sås, som kan användas till allt grillat.

69,00 kr
0 Recension(er)

Naturligt Skinn & Läderbalsam som skyddar, mjukgör och impregnerar skinn och läder.

134,00 kr

Ört- & Lerschampo som är lugnande, vårdande & mjukgörande för mogen & känslig hud/hårbotten, men passar även de flesta hårbottentyper. Lindrar irriterad hårbotten pga. sin mildhet.

89,00 kr

Barrskog är en fräschare, mildare och "grönare" variant (vår egen blandning) av den klassiska Tallbarrdoften. Frisk doft av barrskog och mossa Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Rengörande och milt polerande Havretvål som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Passar de flesta hudtyper. En bra fuktighetsbevarare och mjukgörare.

59,00 kr
0 Recension(er)

Praktisk och miljövänlig nagelborste i trä och naturfiber. Rengör naglar och nagelband skonsamt och naturligt.

39,00 kr

Naturtvål med örter och lera som passar blandhy, torr & irriterad hy, vid psoriasis, eksem, acne, klåda & problemhy.

59,00 kr

Lavendelsåpa med en finstämd doft av solvarm Lavendelblom, finaste lavendeldoft vi någonsin stött på Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Havreschampo som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Ger "frissigt" hår en viss läggningseffekt och fylligare känsla. Bakteriedödande och svamphämmande ingredienser. Passar de flesta hår- & hårbottentyper.

89,00 kr

 - Källans Äkta gammeldags Tjärtvål/Jägartvål. Ingår i vår tvålserie 100% som endast innehåller naturliga ingredienser. Inga syntetiska färger eller dofter, endast 100% naturligt innehåll! Det är samma fina Tjärtvål som tidigare, men på grund av EU's regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärtvålen passar utmärkt för tvätt och rengöring av skinn och läder. Mycket populär hos jägare.

64,00 kr

Naturtvål med örter och lera som passar en mogen hy, men även känslig nordisk hy.

59,00 kr

Doser- & låsbar pump för Källans 5-liters Linoljesåpa

79,00 kr
0 Recension(er)

Källans Linoljevax består av renaste svensk linolja och bivax i krämig konsistens. Bildar ett tåligt och vattenavvisande skydd på bl.a. trä, tegel, betong & PVC.

124,00 kr
0 Recension(er)

Mandeldoftande klassiker - Doftar som en korsning mellan söta mandelkubb och barndomens björnklister Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr
0 Recension(er)

Chipotle Chilisås - från Skälshult Gård. Mild Chipotle är vanlig i det mexikanska köket, och passar utmärkt till alla slags mexikanska och amerikanska rätter, som tacos och texmex-rätter.

69,00 kr

Kan med fördel användas vid mjäll, seborré och fett hår. Passar även bra för normalt hår och hårbotten.

89,00 kr

Mild och fuktgivande Getmjölkstvål. Speciellt bra vid mycket torr hy, men passar de flesta hudtyper.

59,00 kr

Luddfri skurduk i våfflad bomull med förstärkning 50x60cm.

59,00 kr

Havsbris - Frisk, fräsch och lätt maskulin / unisex doft Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Källans Äkta gammeldags Tjärsalva/Jägarsalva. Det är samma fina Tjärsalva som tidigare, men på grund av EU's senaste regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärsalvan passar utmärkt för behandling av skinn och läder.Mycket populär hos jägare!

119,00 kr