Chipotle Chilisås

Red Savina Chilisås

Havsbris - Frisk, fräsch och lätt maskulin / unisex doft Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Disk- & rengöringsduk i 4 olika FÄRGER

29,00 kr

Syrénblom - En doft av nyutslagen syrén en varm försommarmorgon Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr
0 Recension(er)

Chipotle Chilisås - från Skälshult Gård. Mild Chipotle är vanlig i det mexikanska köket, och passar utmärkt till alla slags mexikanska och amerikanska rätter, som tacos och texmex-rätter.

69,00 kr

Lavendelsåpa med en finstämd doft av solvarm Lavendelblom, finaste lavendeldoft vi någonsin stött på Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr
Tillfälligt slut

Ört- & Lerschampo som är lugnande, vårdande & mjukgörande för mogen & känslig hud/hårbotten, men passar även de flesta hårbottentyper. Lindrar irriterad hårbotten pga. sin mildhet.

89,00 kr
Tillfälligt slut

Havreschampo som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Ger "frissigt" hår en viss läggningseffekt och fylligare känsla. Bakteriedödande och svamphämmande ingredienser. Passar de flesta hår- & hårbottentyper.

89,00 kr

Källans Äkta gammeldags Tjärkub-Jägarkub. Det är samma fina Tjärkub som tidigare, men enligt EU's regelverk kan vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hårvård.Tjärkuben-Jägarkuben passar utmärkt för schamponering & rengöring av skinnfällar. Mycket populär hos jägare! Innehåller endast 100% naturliga ingredienser. Inga syntetiska färger eller dofter, endast 100% naturligt innehåll!

94,00 kr
Tillfälligt slut

Schampokub med naturligt vårdande Getmjölk, passar mycket bra för tunt & fint hår och torrt till normalt hår och hårbotten. Kan lindra klåda och sår i en torr och/eller känslig hårbotten.

89,00 kr
0 Recension(er)

Diskborste - Refill, ljus eller svart borst

35,00 kr

Rengörande och milt polerande Havretvål som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Passar de flesta hudtyper. En bra fuktighetsbevarare och mjukgörare.

59,00 kr
0 Recension(er)

Miljövänlig Diskborste i bok och ljus naturfiber med mjuk och skonsam borst.

49,00 kr
0 Recension(er)

Naturligt Skinn & Läderbalsam som skyddar, mjukgör och impregnerar skinn och läder.

134,00 kr

Naturtvål med örter och lera som passar en mogen hy, men även känslig nordisk hy.

59,00 kr

Luddfri skurduk i våfflad bomull med förstärkning 50x60cm.

59,00 kr

 - Källans Äkta gammeldags Tjärtvål/Jägartvål. Ingår i vår tvålserie 100% som endast innehåller naturliga ingredienser. Inga syntetiska färger eller dofter, endast 100% naturligt innehåll! Det är samma fina Tjärtvål som tidigare, men på grund av EU's regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärtvålen passar utmärkt för tvätt och rengöring av skinn och läder. Mycket populär hos jägare.

64,00 kr

Doser- & låsbar pump för Källans 5-liters Linoljesåpa

79,00 kr
0 Recension(er)

Mandeldoftande klassiker - Doftar som en korsning mellan söta mandelkubb och barndomens björnklister Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124,00 kr

Grillsås - med Rabarber Ingefära & Chili - från Skälshult Gård. Medelstark Vår färdiga grillsås, klar att användas som den är. En syrlig och frisk sås, som kan användas till allt grillat.

69,00 kr

Källans Äkta gammeldags Tjärsalva/Jägarsalva. Det är samma fina Tjärsalva som tidigare, men på grund av EU's senaste regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärsalvan passar utmärkt för behandling av skinn och läder.Mycket populär hos jägare!

119,00 kr