Chipotle Chilisås

Red Savina Chilisås

 - Källans Äkta gammeldags Tjärtvål/Jägartvål. Ingår i vår tvålserie 100% som endast innehåller naturliga ingredienser. Inga syntetiska färger eller dofter, endast 100% naturligt innehåll! Det är samma fina Tjärtvål som tidigare, men på grund av EU's regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärtvålen passar utmärkt för tvätt och rengöring av skinn och läder. Mycket populär hos jägare.

64 kr

Källans Äkta gammeldags Tjärsalva/Jägarsalva. Det är samma fina Tjärsalva som tidigare, men på grund av EU's senaste regelverk får vi inte längre erbjuda produkter med Tjära till hudvård. Tjärsalvan passar utmärkt för behandling av skinn och läder.Mycket populär hos jägare!

119 kr

Ört- & Lerschampo som passar de flesta hårtyper och hårbottnar, speciellt tunt, fint och ljust nordiskt hår.Lugnar irriterad hårbotten.

89 kr

Rengörande och milt polerande Havretvål som stimulerar cellförnyelse och piggar upp. Passar de flesta hudtyper. En bra fuktighetsbevarare och mjukgörare.

59 kr

Havsbris - Frisk, fräsch och lätt maskulin / unisex doft Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124 kr
0 Recension(er)

Miljövänlig Diskborste i bok och ljus naturfiber med mjuk och skonsam borst.

49 kr

Originalet - Oparfymerad Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

115 kr
0 Recension(er)

Praktisk och miljövänlig Rotfruktsborste i trä och naturfiber med hård borst. Svensktillverkad

39 kr
0 Recension(er)

Mandeldoftande klassiker - Doftar som en korsning mellan söta mandelkubb och barndomens björnklister Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124 kr

Diskborste - Refill, ljus och mjuk borst

35 kr

Doser- & låsbar pump för Källans 5-liters Linoljesåpa

79 kr

- Svensk kallpressad Linolja

84 kr

Naturtvål med örter och lera som lugnar irriterad hy.Passar bra för känslig hy och blandhy.

59 kr

Mild och fuktgivande Getmjölkstvål. Speciellt bra vid mycket torr hy, men passar de flesta hudtyper.

59 kr

Luddfri skurduk i våfflad bomull med förstärkning 50x60cm.

59 kr

Barrskog är en fräschare, mildare och "grönare" variant (vår egen blandning) av den klassiska Tallbarrdoften. Frisk doft av barrskog och mossa Vår omtyckta, svensk- & handtillverkade linoljesåpa utan tillsatser och kokt på finaste svensk kallpressad linolja. Vi kokar själva vår linoljesåpa, vilket innebär för dig som kund att vi kan garantera en helt ren produkt utan tillsatser.

124 kr